Een andere uitvaart

Als het om een overlijden van een kind gaat, ziet een uitvaart er anders uit dan bij een oudere. Zo kunnen ouders een bepaald thema aan de uitvaart mee willen geven, bijvoorbeeld het favoriete kinderboek. Er zullen waarschijnlijk ook relatief veel kinderen aanwezig zijn, zoals klasgenootjes, vriendjes, broers en zussen. Ook de muziekkeuze is anders, kinderen hebben doorgaans andere muziekvoorkeuren dan volwassenen.

Uit handen nemen

Verder is het voorstelbaar dat nabestaanden een aula in een uitvaartcentrum minder vinden passen bij een kinder- uitvaart. Zo kan het wenselijk zijn om juist een plek op te zoeken waar het kind zich blij voelde. Zodra de ouders hierover hun beslissing hebben genomen, nemen wij de praktische, organisatorische zaken uit handen.

Eerste stap in het rouwproces

Praten over kosten is moeilijk. Zeker omdat ouders van een overleden kind niet nog meer zorgen kunnen gebruiken.
Wij vinden het daarom uitermate belangrijk om transparant te zijn over de finananciën. Hoe duur een uitvaart is, is ahankelijk van de wensen en de vorm van de plechtigheid. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, want een betekenisvol afscheid van een dierbare is de eerste stap in het rouwproces. Bij een geboorte vóór 24 weken wordt bij de uitvaart het cremeren kosteloos uitgevoerd. Neem contact op voor meer informatie hierover.

 

Sober en Stijl uitvaartzorg
Prof Bosschastraat 34
2628 HN Delft
Tel: 06-14601760
Info@soberenstijl.nl
www.soberenstijl.nl

Uitvaart

  • Begrafenis
  • Crematie
  • Repatriëring
  • Rouwvervoer
  •  

© 2020 Sober en Stijl uitvaartzorg (Repatriërings pagina)

©2020 UX Themes

TermsPrivacyCookies