Begraafplaats sint Janshof te Nootdorp – Pijnacker

Algemene begraatplaats Sint Janshof
Oudeweg 61
2631PA  Nootdorp

Uitvaartzorg & Uitvaartplanners in het algemeen

 

Uitvaartzorg / Uitvaartplanners is een eigentijdse, onafhankelijke en gespecialiseerd in uitvaarten voor ieder budget. Onze pakketten helpen u een helder beeld te geven van de mogelijkheden en kosten van een uitvaart. U ziet in één oogopslag wat we voor u kunnen betekenen, voor welke prijs. Alles volledig transparant en dus zonder onverwachte kosten achteraf. Wij stellen samen met u een uitvaart samen die past bij de wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Een betekenisvol afscheid van een dierbare is immers de eerste stap in het rouwproces.

Uitvaartzorg / Uitvaartplanners neemt graag zo veel mogelijk zorg uit handen. Heeft u onze checklist bij overlijden doorlopen? Dat weet u precies welke zaken u zelf moet regelen en welke zaken wij van u kunnen overnemen. Ontzorgen is het sleutelwoord. Wij nemen zowel praktische als organisatorisch zaken uit handen. U kunt hierbij denken aan afspraken met het crematorium of de begraafplaats, het regelen van rouwkaarten en rouwadvertentie(s), vervoer en aangifte van overlijden. Ons doel is om samen met u een betekenisvol afscheid te verzorgen dierbare. Zonder dat u achteraf wordt verrast door extra kosten of onduidelijkheden. Zodat u zich volledig kunt focussen op het rouwproces.

Waarom ons?

Wij zijn een eigentijdse en onafhankelijke uitvaartonderneming gespecialiseerd in uitvaarten voor ieder budget.

Onze pakketten helpen u een helder beeld te geven van de mogelijkheden en kosten van een uitvaart.

U ziet in één oogopslag wat we voor u kunnen betekenen, voor welke prijs. Alles volledig transparant en dus zonder onverwachte kosten achteraf.

Een betekenisvol afscheid van een dierbare is immers de eerste stap in het rouwproces.

Hoofdkantoor
Sober en Stijl Uitvaarten
Verlengde spiegelmakerstraat 19
2645 LZ Delfgauw
Tel: 085-1306446
info@soberenstijl.nl
www.soberenstijl.nl